Vraag vrijblijvend een offerte aan

break

Dagelijks varen op de Vecht

Kom en vaar mee tijdens een rondvaart over de Vecht.

Nieuw: verras vriend of familie met een vaartje over de Vecht en bestel een cadeaubon.

U vaart al mee vanaf €22,50 p.p. voor 1,5 uur varen. Speciaal voor de cultuur en natuurliefhebber organiseren wij deze individuele rondvaart, zónder catering. Van april t/m oktober varen we deze zomervaart op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

  • van april t/m oktober in de middag
  • van 13:30 tot 15:00 uur
  • van juni t/m september in de ochtend én middag
  • van 11:30 tot 13:00 uur én 13:30 tot 15:00 uur

De schipper is uw gastheer en kapitein. Hij gidst u, via de zuidelijke route richting Breukelen, door het adembenemende gebied en vertelt u over de historie, buitenplaatsen, theekoepels, kastelen en waterhuishouding.

Onze salonboten zijn overkapt en kunnen bij mooi weer rondom open, u zit altijd droog en beschut. 

Reserveer* uw plekje en vaar mee met meerdere personen in onze overdekte, en bij mooie weer rondom open, salonboot . Kijk voor beschikbaarheid in de online-agenda. Mis het niet en boek snel want “Vol is Vol!”

Bij een totaal aantal reserveringen van minder dan 4* personen behoudt Rederij de Kampioen het recht om de vaart tot 24 uur van te voren te annuleren. 

Wens u een vaartocht met uw eigen gezelschap op een door u gewenste datum en tijdstip, kijk dan bij onze arrangementen. of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Boek uw ochtend vaartocht

van juni t/m september

van 11:30 tot 13:00 uur 

Boek uw middag vaartocht

van april t/m oktober

van 13:30 tot 15:00 uur

Aanbeveling:
Zorg dat u op tijd aanwezig bent. De boot vertrekt exact op de geplande tijd vanaf Zandpadzijde, naast Nieuwersluisbrug. Houdt u alstublieft rekening met verkeersdrukte en het parkeren langs de Vecht tegenover de vrouwengevangenis.

Persoonlijke wensen?
Bent u op zoek naar een vaartocht op een ander tijdstip om met uw eigen gezelschap te gaan varen? Kijk dan voor de mogelijkheden bij onze arrangementen 
of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@rederijdekampioen.nl of via 06 303 68 006.

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? vraag dan een offerte aan