Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Dagelijkse rondvaart van 1 juli t/m 31 augustus

We varen hierbij over de mooiste rivier in Nederland; de Vecht! De schipper is uw gastheer en kapitein. Hij gidst u, via de zuidelijke route -richting Breukelen, door het adembenemende gebied en vertelt u over de historie, buitenplaatsen, theekoepels, kastelen en waterhuishouding. Boek nu uw vaartje en reserveer, via onderstaande agenda, uw plaatsje aan boord. Wees snel want “Vol is Vol!” Speciaal voor de cultuur en natuurliefhebber organiseren wij een dagelijkse individuele rondvaart van:

De ochtend vaartocht van 11:00 tot 12:30 uur op maandag t/m zondag:

Reserveer ochtend vaartocht

De middag vaartocht van 13:30 tot 15:00 uur op woensdag t/m zondag:

Reserveer middag vaartocht

Dagelijkse opstap rondvaart over de Vecht

Of u nu alleen, met z’n tweeën of met een kleine groepje bent, u koopt een kaartje voor €18,00 per persoon en stapt in Nieuwersluis aan boord van onze milieuvriendelijke, fluisterstille, elektrische salonboot Swaenenvecht, voor een vaartje van 1,5 uur. Om uw plaatsje op de salonboot zeker te stellen adviseren wij u om online te reserveren. Selecteer hiervoor een van de beschikbare data in het overzicht hiernaast.

Aanbeveling; zorg dat u tijdig aanwezig bent.
De boot vertrekt exact op de geplande tijd vanuit Nieuwersluis, ter hoogte van Zandpad 1. Houdt u alstublieft rekening met verkeersdrukte en het parkeren. U kunt uw auto parkeren langs de Vecht tegenover de vrouwengevangenis.

Persoonlijke wensen?
Bent u op zoek naar een rondvaart op een ander tijdstip, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij organiseren namelijk ook rondvaarten over de Vecht op maat. Bent u met meerdere personen op zoek naar een rondvaart, dan kunnen wij deze voor u plannen, kijk voor de mogelijkheden bij arrangementen.

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? vraag dan een offerte aan