Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Dagelijks varen op de Vecht

Wij verzorgen het het jaar rondvaarten op de Vecht. 

Speciaal voor de cultuur en natuurliefhebber organiseren wij deze individuele rondvaart. U vaart al vanaf €22,50 p.p. voor 1,5 uur mee met de rondvaart:

  • op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag
  • in de ochtend* van 11:30 tot 13:00 uur
  • in de middag* van 13:30 tot 15:00 uur
  • de overige dagen op aanvraag**

Bij een totaal aantal reserveringen van minder dan 4* personen behoudt Rederij de Kampioen het recht om de vaart tot 24 uur van te voren te annuleren. Kijk voor beschikbaarheid in de agenda en reserveer uw plaatsje aan boord. **Vermelding “niet beschikbaar” is op aanvraag. Kijk hiervoor bij de mogelijkheden bij arrangementen

COVID-19: Om u en onze schipper een veilige verantwoorde, maar bovenal plezierige, vaart te kunnen garanderen hebben wij extra maatregelen getroffen. 

De schipper is uw gastheer en kapitein. Hij gidst u, via de zuidelijke route richting Breukelen, door het adembenemende gebied en vertelt u over de historie, buitenplaatsen, theekoepels, kastelen en waterhuishouding.

Mis het niet en boek snel want “Vol is Vol!”
Onze salonboten zijn overkapt en kunnen bij mooi weer rondom open.

Reserveer ochtend vaartocht

van 11:30 tot 13:00 uur 

middag vaartocht op aanvraag

van 13:30 tot 15:00 uur

Aanbeveling:
Zorg dat u op tijd aanwezig bent. De boot vertrekt exact op de geplande tijd vanuit Nieuwersluis, ter hoogte van Zandpad 1. Houdt u alstublieft rekening met verkeersdrukte en het parkeren langs de Vecht tegenover de vrouwengevangenis.

Persoonlijke wensen?
Bent u op zoek naar een vaartocht op een ander tijdstip om met uw eigen gezelschap te gaan varen? Kijk dan voor de mogelijkheden bij onze arrangementen 
of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@rederijdekampioen.nl of via 06 303 68 006.

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? vraag dan een offerte aan