Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Rondvaarten

Speciaal voor de cultuur en natuurliefhebber organiseren wij een eenmaal dagelijkse individuele rondvaart op 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 1ste en 2e Pinksterdag van 14:00 tot 15:30 uur EN in de maand juli en augustus vaart deze dagelijks, van 11:00 tot 12:30 uur, over de mooiste rivier in Nederland; de Vecht! De schipper is uw gastheer en kapitein. Hij gidst u door het adembenemende gebied en vertelt u over de historie, buitenplaatsen, theekoepels, kastelen en waterhuishouding. Reserveer voor de feestdagen via info@rederijdekampioen.nl en voor de maand juli en augustus via onderstaande agenda. Wees snel want Vol is Vol!

Dagelijkse opstap rondvaart over de Vecht

Of u nu alleen, met z’n tweeën of met een kleine groepje bent, u koopt een kaartje voor €18,00 per persoon en stapt in Nieuwersluis aan boord van onze milieuvriendelijke, fluisterstille, elektrische salonboot Swaenenvecht, voor een vaartje van 1,5 uur. Om uw plaatsje op de salonboot zeker te stellen adviseren wij u om online te reserveren. Selecteer hiervoor een van de beschikbare data in het overzicht hiernaast.

Aanbeveling; zorg dat u tijdig aanwezig bent. 

De boot vertrekt exact op de geplande tijd vanuit Nieuwersluis, ter hoogte van Zandpad 1. Houdt u alstublieft rekening met verkeersdrukte en het parkeren. U kunt uw auto parkeren langs de Vecht tegenover de vrouwengevangenis.

Een mooi begin van de rondvaart

Voor het nuttigen van lekker een kopje koffie of thee met een heerlijke versnapering, kunt u terecht bij River Café de Kampioen. Het terras is dagelijks geopend en ligt tegenover de opstapplaats. Een mooi begin van de rondvaart of om lekker na te genieten na af loop van de vaart.

Persoonlijke wensen?

Bent u op zoek naar een rondvaart op een ander tijdstip, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij organiseren namelijk ook rondvaarten over de Vecht op maat. Bent u met meerdere personen op zoek naar een rondvaart, dan kunnen wij deze voor u plannen, kijk voor de mogelijkheden bij arrangementen.

Rondvaart

18,00

Klik hieronder op een datum en selecteer het aantal personen.

Categorie:

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? vraag dan een offerte aan