break

DAGELIJKS VAREN OP DE VECHT

Kom en vaar mee tijdens deze *individuele rondvaart over de Vecht of met uw privé  **gezelschap, zie onze arrangementen.

Met de *individuele rondvaart vaart u met meerdere personen aan boord, met ons mee (is zónder catering). 

We varen de zomervaart:

  • 1,5 uur voor €26,50 p.p.
  • van dinsdag t/m vrijdag
  • óók Vaderdag 
  • van 13:30 tot 15:00 uur
  • van april t/m oktober

De schipper verwelkomt u aan boord en gidst u, via de zuidelijke route richting Breukelen, over de prachtige Vecht en vertelt u over de historie, buitenplaatsen, theekoepels, kastelen en de omgeving.

Onze salonboten zijn overkapt en kunnen bij mooi weer rondom open, u zit altijd droog en beschut. Mis het niet en boek snel want “Vol is Vol!”

Kijk voor beschikbaarheid in de online-agenda en reserveer uw plekje aan boord. Voor deze rondvaart geldt dat bij een totaal aantal reserveringen van minder dan 4 personen Rederij de Kampioen het recht behoudt om de vaart tot 24 uur van te voren te annuleren.

**Wenst u een privé vaartocht met uw eigen gezelschap kijk dan bij onze arrangementen of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op een door u gewenste datum en tijdstip.

Aanbeveling:
Zorg dat u op tijd aanwezig bent. De boot vertrekt exact op de geplande tijd vanaf Zandpadzijde, naast Nieuwersluisbrug. Houdt u alstublieft rekening met verkeersdrukte en het parkeren langs de Vecht tegenover de vrouwengevangenis.

Persoonlijke wensen?
Bent u op zoek naar een vaartocht op een ander tijdstip om met uw eigen gezelschap te gaan varen? Vraag dan voor de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@rederijdekampioen.nl of via 0346 724009.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AANBOD OP MAAT? VRAAG DAN EEN OFFERTE AAN