Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Wintervaartocht met of zonder Oer Hollandse-kost

Ieder seizoen is het heerlijk varen over de Vecht. Dus ook in de winter varen we iedere zaterdag van december t/m  eind maart, van 13:30 tot 15:00 uur, met onze verwarmde salonboot De Kampioen. Aan boord snort een scheepskacheltje er lustig op los en op de banken vindt u warme fleece-dekens. Het échte “Hollands-winter-weer” gevoel! 

Tijdens het varen serveren we een heerlijke kop Oer-Hollandse-Snert,  erwtensoep en roggebrood met spek, voor €29,95 p.p. of u vaart gewoon gezellig mee voor €18,00 p.p. met uw eigen hapjes en drankjes.

De Kampioen kan tevens dagelijks ingezet worden voor gezelschappen van 6 tot 12 personen, zie ook Hollandse Wintervaartocht. Vraag beschikbaarheid aan op de door uw gewenste datum en tijdstip of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Winter vaartocht MET Hollandse-kost aan boord:

Reserveer vaartocht MET eten

Winter vaartocht ZONDER Hollandse-kost aan boord:

Reserveer vaartocht ZONDER eten

Wekelijkse opstap rondvaart over de Vecht

Salonboot De Kampioen is het winterseizoen ook op andere dagen en ook voor andere gelegenheden inzetbaar tot 12 personen. Voor meer informatie zie arrangementen of neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

*wij varen de Winter vaartocht al vanaf minimaal reserveringen

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? vraag dan een offerte aan