break

WINTERVAARTOCHT MET OF ZONDER OER HOLLANDSE-KOST

Iedere ZONDAG* van november t/m maart varen we met het échte “Hollands-winter-weer” gevoel! Het scheepskacheltje snort er lustig op los en op de banken vindt u warme fleece-dekens.

Vaar mee voor €32,50 p.p. voor 1,5 uur varen van 13:30 tot 15:00 uur onder het genot van een heerlijke kop Oer-Hollandse-Snert, met roggebrood en katenspek OF voor €22,50 p.p. zonder de snert.

Reserveer uw plekje en vaar mee met meerdere personen in onze overdekte en verwarmde salonboot. Kijk voor beschikbaarheid in de online-agenda of kijk bij één van onze andere arrangementen voor een vaartocht met uw eigen gezelschap op een door u gewenste datum en tijdstip.

Voor de rondvaart geldt dat bij een totaal aantal reserveringen van *minder dan 4 personen Rederij de Kampioen het recht behoudt om de vaart tot 24 uur van te voren te annuleren.

*Opstaplocatie is Straatweg 30 – 3621 BN in Breukelen, bij Logement aan de Vecht en Brooklyn Antiques. Welkom aan boord!

Reserveren

Laden...

Kom varen over de Vecht.

In het winterseizoen zijn onze salonboten alle dagen van de week inzetbaar. Voor meer informatie zie onze arrangementen of neem heel vrijblijvend contact met ons op.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AANBOD OP MAAT? VRAAG DAN EEN OFFERTE AAN