break

Overzicht vaararrangementen in de Vechtstreek

Het hele jaar door verzorgen wij rondvaarten* over de Vecht.

Dus heeft u een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, teamuitje, reünie, trouwerij of jubileum te vieren? Als het u aan niks wil ontbreken? Kies dan voor een geheel verzorgd arrangement  en geniet van onze heerlijke huisgemaakte hapjes. Heeft u speciale wensen, neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Mocht u tijdens een mooie lentedag, zomerdag, herfstdag of winterdag over de Vecht willen varen, boek dan uw vaartje of verras vriend of familie met een cadeaubon! We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Wilt u liever gewoon lekker gaan varen, dan hebben voor u het budgetarrangement. U mag hierbij zelf uw eigen eten en drinken meenemen. Bent u opzoek naar een individuele rondvaart op de Vecht, kijk dan voor de mogelijkheden bij rondvaarten, zomervaart. Of verras vriend of familie met een vaartje over de Vecht en bestel een cadeaubon.

* COVID-19: Om uw gezelschap en onze schipper een veilige verantwoorde, maar bovenal plezierige, vaart te kunnen garanderen hebben wij extra maatregelen getroffen.

Buget Vaartocht

Budget vaartocht

Lekker varen voor een voordelige prijs
Al vanaf 1,5 uur vaart u mee in één van onze salonboten over het meest fraaie deel van de Vecht. U bent geheel vrij om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen.

Meer info & prijzen

Hollandse Wintervaartocht

Rondvaart een kop Oer-Hollandse-Snert 
Zelfs in de winter varen we over de Vecht. Tijdens het varen serveren we een heerlijke kop snert en roggebrood met spek.

Meer info & prijzen
Lunch Vaartocht

Lunch Vaartocht

Heerlijk lunchen en varen op de Vecht 
Maak een twee uur durende rondvaart in een van onze klassieke salonboten met aan boord heerlijk belegde broodjes. U bent er even helemaal tussen uit!

Meer info & prijzen
Buffet Vaartocht

Buffet Vaartocht

Heerlijk eten en varen in een klassieke salonboot op de Vecht
Op onze salonboot Swaenenvecht heeft menig groepje inmiddels volop genoten van ons heerlijke saladebuffet. Tijdens het varen neemt u niet alleen de fraaie omgeving in u op, maar ook de heerlijke gerechten!

Meer info & prijzen

Borrel Vaartocht

Voordelige borrelvaart door de Vechtstreek
2 uur varen op de Vecht in een van onze prachtige salonbootjes of met de sloep, met een borrel in de hand, zo ervaart u dat het leven écht goed is. U beleeft een comfortabele borrelvaartocht over de Vecht, speciaal geschikt na het werk of vóór het diner.

Meer info & prijzen
Vaartocht op maat

Vaartocht op maat

Genieten van de rust en de ruimte van de rivier de Vecht
Heeft u speciale wensen, qua opstaplocatie, catering en/of vaarroute? Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Meer info & prijzen

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? stuur ons gerust een email