Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Overzicht vaararrangementen in de Vechtstreek

Het hele jaar door verzorgen wij rondvaarten over de Vecht.

Heeft u een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, teamuitje, reünie, trouwerij of jubileum te vieren? Als het u aan niks wil ontbreken? Kies dan voor een geheel verzorgd arrangement  en geniet van onze heerlijke huisgemaakte hapjes. Heeft u speciale wensen, neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Wij varen volgens de door de overheid afgegeven maatregelen. Informeer naar de mogelijkheden om met uw gezelschap om te varen over de Vecht. Dankzij de opening van de horeca kunnen wij ook al onze arrangementen weer aanbieden!

Dus mocht u dus zin hebben om tijdens een mooie lentedag, zomerdag, herfstdag of winterdag over de Vecht te varen, boek dan uw vaartje bij ons of verras vriend of familie met een cadeaubon! We zien uw aanvraag graag tegemoet of reserveer geheel vrijblijvend een gewenste datum voor een vaartje over de Vecht.

Wilt u liever gewoon lekker gaan varen, dan hebben voor u het budgetarrangement. U mag hierbij zelf uw eigen eten en drinken meenemen. Bent u opzoek naar een individuele rondvaart op de Vecht, kijk dan voor de mogelijkheden bij rondvaarten, zomervaart. Of verras vriend of familie met een vaartje over de Vecht en bestel een cadeaubon.

COVID-19: Om uw gezelschap en onze schipper een veilige verantwoorde, maar bovenal plezierige, vaart te kunnen garanderen hebben wij extra maatregelen getroffen.

Buget Vaartocht

Budget vaartocht

Lekker varen voor een voordelige prijs
Al vanaf 1,5 uur vaart u mee in één van onze salonboten over het meest fraaie deel van de Vecht. U bent geheel vrij om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen.

Meer info & prijzen

Hollandse Wintervaartocht

Rondvaart een kop Oer-Hollandse-Snert 
Zelfs in de winter varen we over de Vecht. Tijdens het varen serveren we een heerlijke kop snert en roggebrood met spek.

Meer info & prijzen
Lunch Vaartocht

Lunch Vaartocht

Heerlijk lunchen en varen op de Vecht 
Maak een twee uur durende rondvaart in een van onze klassieke salonboten met aan boord heerlijk belegde broodjes. U bent er even helemaal tussen uit!

Meer info & prijzen
Buffet Vaartocht

Buffet Vaartocht

Heerlijk eten en varen in een klassieke salonboot op de Vecht
Op onze salonboot Swaenenvecht heeft menig groepje inmiddels volop genoten van ons heerlijke saladebuffet. Tijdens het varen neemt u niet alleen de fraaie omgeving in u op, maar ook de heerlijke gerechten!

Meer info & prijzen

Borrel Vaartocht

Voordelige borrelvaart door de Vechtstreek
2 uur varen op de Vecht in een van onze prachtige salonbootjes of met de sloep, met een borrel in de hand, zo ervaart u dat het leven écht goed is. U beleeft een comfortabele borrelvaartocht over de Vecht, speciaal geschikt na het werk of vóór het diner.

Meer info & prijzen
Vaartocht op maat

Vaartocht op maat

Genieten van de rust en de ruimte van de rivier de Vecht
Heeft u speciale wensen, qua opstaplocatie, catering en/of vaarroute? Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Meer info & prijzen

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? stuur ons gerust een email