Vraag vrijblijvend een offerte aan

break

Overzicht vaararrangementen in de Vechtstreek

Het hele jaar door verzorgen wij rondvaarten over de Vecht.

Heeft u een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, teamuitje, reünie, trouwerij of jubileum te vieren?  Kies dan voor een geheel verzorgd arrangement.

Voor de catering van onze vaartochten werken wij samen met lokale ondernemer Bourgondië Catering en Kookschool. Ook verzorgen we diverse vaartochten in samenwerking met Bistrotel ’t Amsterdammertje, Flora Batava, Logement aan de Vecht, Logement Swaenenvecht en Restaurant Boothuys.

Heeft u een wens, een plan, een idee? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan maken we er samen een geweldige ervaring van.

Bent u opzoek naar een individuele rondvaart op de Vecht, kijk dan voor de mogelijkheden bij rondvaarten, wintervaart. Of verras vriend of familie met een vaartje over de Vecht en bestel een cadeaubon.

Budget vaartocht Loosdrecht

Budget vaartocht

Lekker varen voor een voordelige prijs
Al vanaf 1,5 uur vaart u mee in één van onze salonboten over het meest fraaie deel van de Vecht. U bent geheel vrij om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen.

Meer info & prijzen

Hollandse Wintervaartocht

Rondvaart een kop Oer-Hollandse-Snert 
Zelfs in de winter varen we over de Vecht. Tijdens het varen serveren we een heerlijke kop snert en roggebrood met spek.

Meer info & prijzen
Lunch Vaartocht op de Vecht

Lunch Vaartocht

Heerlijk lunchen en varen op de Vecht 
Maak een twee uur durende rondvaart in een van onze klassieke salonboten met aan boord heerlijk belegde broodjes. U bent er even helemaal tussen uit!

Meer info & prijzen
Buffet Vaartocht

Buffet Vaartocht

Heerlijk eten en varen in een klassieke salonboot op de Vecht
Op onze salonboot Swaenenvecht heeft menig groepje inmiddels volop genoten van ons heerlijke saladebuffet. Tijdens het varen neemt u niet alleen de fraaie omgeving in u op, maar ook de heerlijke gerechten!

Meer info & prijzen

Borrel Vaartocht

Voordelige borrelvaart door de Vechtstreek
2 uur varen op de Vecht in een van onze prachtige salonbootjes of met de sloep, met een borrel in de hand, zo ervaart u dat het leven écht goed is. U beleeft een comfortabele borrelvaartocht over de Vecht, speciaal geschikt na het werk of vóór het diner.

Meer info & prijzen
Vaartocht op maat

Vaartocht op maat

Genieten van de rust en de ruimte van de rivier de Vecht
Heeft u speciale wensen, qua opstaplocatie, catering en/of vaarroute? Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Meer info & prijzen

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? stuur ons gerust een email