Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Overzicht vaararrangementen in de Vechtstreek

Het hele jaar door verzorgen wij rondvaarten over de Vecht.

Heeft u een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, teamuitje, reünie, trouwerij of jubileum te vieren? Als het u aan niks wil ontbreken? Kies dan voor een geheel verzorgd arrangement  en geniet van onze heerlijke huisgemaakte hapjes. Heeft u speciale wensen, neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Wilt u liever gewoon lekker gaan varen zonder catering, dan hebben voor u het budgetarrangement. U mag hierbij zelf uw eigen eten en drinken meenemen. Of bent u opzoek naar een individuele rondvaart op de Vecht, kijk dan voor de mogelijkheden bij rondvaarten, zomervaart of wintervaart.

Om uw gezelschap en onze schipper een veilige verantwoorde, maar bovenal plezierige, vaart te kunnen garanderen hebben wij extra maatregelen getroffen.

Buget Vaartocht

Budget vaartocht

Lekker varen met uw eigen catering, voor een lage prijs
Voordelig varen op de Vecht. Vanaf 1,5 uur varen in één van onze salonboten is genieten. U vaart over het meest fraaie deel van de Vecht. Natuurlijk bent u vrij om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen. Volop genieten voor een lage prijs, reserveer snel!

Meer info & prijzen

High Tea Vaartocht

Rondvaart met High Tea – koepeltocht varen langs theekoepels
Een boottochtje langs de historische buitenplaatsen en theehuisjes van weleer die sierlijk langs de Vecht staan is onvergetelijk. U geniet tijdens de tocht van ons High Tea arrangement.

Meer info & prijzen
Lunch Vaartocht

Lunch Vaartocht

Lekker lunchen en varen op de Vecht in een klassieke salonboot
Maak een twee uur durende heerlijke rondvaart met luxe lunch in een van onze klassieke salonboten. Met koffie of thee erbij – maar een geselecteerde wijn of rosé kan ook! – zorgen we ervoor dat u er even helemaal uit bent!

Meer info & prijzen
Buffet Vaartocht

Buffet Vaartocht

Heerlijk eten en varen in een klassieke salonboot op de Vecht
Op onze salonboot Swaenenvecht heeft menig groepje inmiddels volop genoten van ons heerlijke saladebuffet. Tijdens het varen neemt u niet alleen de fraaie omgeving in u op, maar ook de heerlijke gerechten!

Meer info & prijzen

Borrel Vaartocht

Voordelige borrelboottocht door de Vechtstreek
2 uur varen op de Vecht in een van onze prachtige salonbootjes of met de sloep, met een borrel in de hand, zo ervaart u dat het leven écht goed is. U beleeft een comfortabele borrelvaartocht over de Vecht, speciaal geschikt na het werk of vóór het diner. (Maximaal 22 personen)

Meer info & prijzen
Vaartocht op maat

Vaartocht op maat

Genieten van de rust en de ruimte van de rivier de Vecht
Heeft u speciale wensen, qua opstaplocatie, catering en/of vaarroute? Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Meer info & prijzen

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? stuur ons gerust een email