SLOEP HUREN OP DE VECHT OF LOOSDRECHTSE PLASSEN

HUUR EEN PRIVÉSLOEP MET GEZELLIGE SCHIPPER

Vaar al vanaf
€ 22,50 p.p.!

Met deze sloep wordt elke gelegenheid een feestje!

Samen met vrienden, collega’s of familie even heerlijk genieten van een unieke vaartocht op de Vecht? Plan dan een boottocht met onze prachtige privésloep, Mevrouw van Santen. Of je nu een verjaardag, feest, of iets anders te vieren hebt… Deze sloep is perfect voor iedere gelegenheid! Wil je muziek draaien tijdens de boottocht? Neem gerust je eigen boxen mee en stream jouw favoriete muziek, terwijl onze schipper je langs de mooiste buitenplaatsen en meest luxe villa’s vaart!

Logement aan de Vecht Sloep huren

Als een koning(in) op het water

Samen met vrienden of familie heerlijk genieten van een unieke vaartocht op de Loosdrechtse Plassen of Vecht? Boek dan een boottocht met onze prachtige privésloep, ‘Mevrouw van Santen’. Deze sloep is perfect voor iedere gelegenheid, van verjaardag tot vrijgezellenfeest van reünie tot sweet16! De sloep is voorzien van heerlijke lounge kussens, hapjes en drankjes zijn naar wens toe te voegen. Én u kunt uw eigen muziek eenvoudig via bluetooth streamen.

Onze gezellige schipper vaart jullie langs de prachtigste plekken aan de Vecht of op de Loosdrechtse plassen en kiest de leukste routes voor jullie uit! Het enige dat u hoef te doen is genieten van de zon en uw gezelschap! Regent het op de dag, in de plaats, van afvaart? Dan kun je jouw reservering kosteloos verplaatsen of omboeken naar een salonboot (indien beschikbaar).

Daarom kies je voor onze sloep:

Privésloep met eigen muziek huren icoon

Privésloep met eigen muziek

Muziek draaien tijdens de *vaarttocht? Geen probleem! Neem je eigen boxen mee en speel je favoriete muziek af via de gewenste streamingsdienst.

* Hou hierbij rekening met de bewoners aan de Vecht.

Gezellige schipper icoon

Gezellige schippers

Onze schippers zijn gezellig en vinden het fantastisch om jouw gezelschap langs de prachtigste plekken te varen. Zij zijn volledig gecertificeerd net als onze sloep.

Mooi weer garantie sloep huren icoon

Mooi weer garantie

Regent het op de dag, in de plaats, van afvaart? Dan kun je jouw reservering kosteloos verplaatsen.

Sloep huren Loosdrechtse plassen

Van champagne tot borrelhapjes

Bij een feestelijke boottocht horen natuurlijk ook feestelijke hapjes en drankjes! Wij kunnen dit uiteraard voor je verzorgen, wat dacht je van een overheerlijke borrelplank met een lekker glaasje bubbels? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

  • Champagne € 59,- per fles
  • Cava € 23,75 per fles
  • Bier, wijn, fris in een chique cooler (prijs op nacalculatie)
  • Borrelplank “De Kampioen” € 15,00  p.p.
    (Diverse worst, kaasjes, olijven, druiven en zoutjes)
  • Borrelplank “Bourgondisch” € 21,50 p.p.
    (Diverse luxe kaas, charcuterie en rauwkost met dipjes)

Waar stap je op?

Onze vaste opstaplocatie is tijdens het hoogseizoen gevestigd in Nieuwersluis naast de Nieuwersluisbrug | 3631 NK. Opstappen op een andere locatie langs de Vecht? Dan varen we onze sloep voor op de gewenste locatie. Dat is nog eens een luxe!

Privésloep voor jouw eigen feest

Of je nu een verjaardag, bruiloft, jubileum, personeelsfeest, reünie of andere gezellige gelegenheid te vieren hebt… Onze privésloep met schipper vaart jullie langs de mooiste plekken en villa’s aan de Vecht, terwijl jullie genieten van het zonnetje en de champagne.

Sloep huren wijnarrangement
Vloep huren op de Vecht

Tarieven sloep varen

BudgetvaartTot 10 personen10-20 personen
1,5 uur varen€ 225€ 22,50 p.p.
2 uur varen€ 285€ 28,50 p.p.
Langer varen€ 50 per 30 min.€ 50 per 30 min.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW en schipper. 
** Betaling contant of per pin na de vaart, bedrijven op basis van factuur achteraf.
*** Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze vaart.

Meteen deze sloep reserveren? Klik dan hier: