break

INFORMATIE

Onze vloot ligt in Nieuwersluis, van hieruit varen we over de Vecht met onze salonboten of sloep of sleper in zuidelijke of noordelijke richting. Opstappen op een andere locatie is, in overleg, ook mogelijk.

Het hele jaar door
Alle seizoen en bij ieder weertype kunt u bij ons op de Vecht varen, aangezien onze salonboten overdekt zijn en de doorzichtige zeilen bij mooi weer rondom opengaan. In de wintermaanden snort het kacheltje voor een behaaglijke temperatuur aan boord. Onze boten worden bestuurd door onze schippers die u veel over deze mooie historisch rijke omgeving kunnen vertellen.

Varen in zuidelijke richting

De zuidelijke route komt u door Breukelen, Maarssen, Oud Zuilen en eventueel de stad Utrecht: een prachtige route! U vaart hierbij langs tal van prachtige historische buitenplaatsen met theekoepels en kastelen. De route wordt gemarkeerd door o.a. prachtige hortensia’s, ook wel genoemd “de Bloem van de Vecht”. De route is een lust voor het oog en zeer zeker de moeite waard.

Varen in noordelijke richting

De rondvaart in noordelijke richting brengt u door de zeer fraaie en gezellige dorpskernen van Loenen aan de Vecht, Vreeland, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Weesp. Voor een kleine tussenstop kunt u in Vreeland bijvoorbeeld Kaasboerderij de Willigen bezoeken, alwaar u heerlijke kazen kunt proeven en/of genieten van een uiterst informatieve rondleiding.

Voor beide vaarroutes, in zowel zuidelijke als in noordelijke richting, zijn de locaties uiteraard afhankelijk van de tijdsduur van uw rondvaart.

Vaarroute over de Loosdrechtse plassen

U kunt bijvoorbeeld opstappen in Nieuwersluis,  van hieruit is het ca. 15 minuten varen naar de Mijndensesluis die toegang geeft tot de Loosdrechtse plassen. Hier kunt u heerlijk genieten van de weidsheid van de plassen en van al het vaarplezier om u heen. Ook kunt u aan boord of in Loosdrecht goed lunchen of dineren op een van de gezellige terrassen, direct aan de plassen.

ZIN IN EEN COMPLEET VERZORGD VAARARRANGEMENT?