Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Ons beleid omtrent COVID-19

We varen ook deze winter onze rondvaarten en arrangementen! Wij hebben er zin in en verwelkomen u en/of uw gezelschap graag aan boord.

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij de strikte richtlijnen van het RIVM tijdens de diverse rondvaarten en bij inzet van onze boten. Wij hebben extra maatregelen getroffen, zodat we u en onze eigen schipper een veilige, verantwoorde maar bovenal plezierige vaart kunnen garanderen. Onze boten worden zowel voor als na de vaart gedesinfecteerd volgens de geldende voorschriften.

Reserveren

Bij het reserveren van een dagelijkse rondvaart varen we met maximaal 6 personen en 1,5 meter afstand. Bij het reserveren van een arrangement voor uw gezelschap varen we met maximaal 8 personen, mits u een gezamenlijk huishouden vormt. Bij grotere groepen zetten we meerdere boten in. Wij zullen, bij de reservering, de samenstelling van het gezelschap navragen dit ter indeling van de salonboot.

Bij vertrek

Wij verzoeken u vriendelijk uw handen te desinfecteren met beschikbare handgel en zal u gevraagd worden of u klachten heeft. Tevens zal er gewezen worden op de regels aan boord. Gelieve deze nauwkeurig na te leven.

Voor zover uw gezelschap geen gezamenlijke huishouding vormt graag aan boord te gaan op gepaste afstand in door de schipper aangegeven volgorde en plaats te nemen op de aangewezen zitplaats.

Aan boord

Bij de dagelijkse rondvaart in de ochtend of in de middag hebben we geen catering aan boord. Heeft u een arrangement geboekt met catering, dan zorgen wij dat dit voorafgaand van de vaart aan boord staat. Onze cateraar zich hierbij ook aan de richtlijnen van het RIVM. Bij arrangement- budgetvaart staat het u vrij om uw eigen hapjes en/of drankjes mee te nemen.

Tijdens de vaartocht mag er niet door de boot gelopen worden.

Mochten de richtlijnen weer aangescherpt worden, zullen wij de boeking kosteloos verplaatsen of annuleren.

Van boord

Voor zover uw gezelschap geen gezamenlijke huishouding vormt graag van boord te gaan op gepaste afstand in door de schipper aangegeven volgorde.

Zie ook Rijksoverheid / vraag en antwoord.

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? stuur ons gerust een email