Reserveer nu uw wintervaart
Vraag vrijblijvend een offerte aan
break

Ons beleid omtrent COVID-19

Het nieuwe seizoen staat voor de deur! Wij hebben er zin in en verwelkomen u graag aan boord.

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij de strikte richtlijnen van het RIVM, zodat we u en onze schipper(s) een veilige, verantwoorde maar bovenal plezierige vaart kunnen garanderen. Onze boten worden zowel voor als na de vaart gedesinfecteerd volgens de geldende voorschriften.

Reserveren

Wij zullen bij een aanvraag de samenstelling van het gezelschap navragen, dit i.v.m. de indeling in de boot, om zodoende de buitenterrasregels te kunnen toepassen.

Bij vertrek

Wij verzoeken u vriendelijk uw handen te desinfecteren met beschikbare handgel en zal u gevraagd worden of u klachten heeft. Tevens zal er gewezen worden op de regels aan boord. Gelieve deze nauwkeurig na te leven en 1,5 meter afstand tussen u en de schipper in acht te nemen.

Aan boord

Heeft u een arrangement geboekt met catering, dan zorgen wij dat dit voorafgaand van de vaart aan boord staat. Onze cateraar zich hierbij ook aan de richtlijnen van het RIVM. Bij arrangement- budgetvaart staat het u vrij om uw eigen hapjes en/of drankjes mee te nemen.

Tijdens de vaartocht mag er niet door de boot gelopen worden.

Mochten de richtlijnen weer aangescherpt worden, zullen wij de boeking kosteloos verplaatsen of annuleren.

Van boord

Voor zover uw gezelschap geen gezamenlijke huishouding vormt graag van boord te gaan op gepaste afstand in door de schipper aangegeven volgorde.

Zie ook Rijksoverheid / vraag en antwoord.

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? stuur ons gerust een email