break

Ons beleid omtrent COVID-19

De informatie op deze pagina is aangepast naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van 19.00 uur op 15 februari 2022. Alle eet- en drinkgelegenheden gaan weer open. Daarbij gelden de volgende voorwaarden:

    • Het is verplicht om vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs, en vanaf 14 jaar, met identificatiebewijs te laten zien.
    • De 1,5 meter afstand vervalt, dus alle boten weer volledige capaciteit

Voor uw en onze veiligheid hanteren wij de richtlijnen van het RIVM, zodat we u en onze schipper(s) een veilige, verantwoorde maar bovenal plezierige vaart kunnen garanderen.

Reserveren? Reserveer voor uw gezelschap een van onze arrangement  in onze verwarmde en overdekte salonboten of reserveer uw plaatsje aan boord met de rondvaart. Mochten de richtlijnen weer aangescherpt worden, zullen wij de reservering kosteloos verplaatsen of annuleren.

Aan boord: Indien u catering bij ons besteld wordt dit voor aanvang van de tocht op de boot klaar gezet, zodat er geen onnodige contactmomenten tussen onze gasten en de schipper zijn. Onze cateraar werkt hierbij ook volgens de richtlijnen van het RIVM. Heeft u een budgetvaart geboekt dan staat het u vrij om uw eigen hapjes en/of drankjes mee te nemen.

Wilt u meer informatie of een aanbod op maat? stuur ons gerust een email